Perined Audit Inspiratiedag

8-sep-2022

Op 8 september organiseren wij vanuit Perined een Audit Inspiratiedag.

Deze dag zal in het teken staan van de perinatale audit. Kan de uitvoering en voorbereiding efficiënter, kunnen we de opbrengst vergroten en vooral wat doen we met de verbeterpunten? Daarover gaan we graag in gesprek met diegenen die heel actief betrokken zijn bij de perinatale audit. We zullen onder andere data uit de perinatale audit en een praktijkvoorbeeld over een verbeterpunt uit een regio opnemen in het programma.

Voor wie?
Deze dag is bestemd voor mensen die actief zijn in het kernteam audit of werkgroep audit van elk VSV. Maar ook bestuursleden van het VSV zijn welkom. Omdat wij van mening zijn dat het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en dus het oppakken van verbeterpunten een zaak is van het hele VSV nodigen we dit keer ook leden van het VSV-bestuur uit. 

Waar?
De Inspiratiedag vindt plaats in het Park Paviljoen in Nationaal Park de Hoge Veluwe. Uiteraard gaan we ook een poosje genieten van het vele moois wat het park te bieden heeft. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag, behalve je reis en eventuele parkeerkosten. De dag start om 10.00 uur en wordt om 16.00 uur afgerond. Er is dan nog gelegenheid voor een afsluitend drankje. Het park is in september open tot 20.00 uur.

Programma
Zie link

Inschrijven?
Stuur een mail naar: Wineke Bremmer: wbremmer@perined.nl
Met je naam + functie + BIG-nummer en voor welk auditteam/VSV je werkzaam bent.