Klantpreferentievragenlijst (ketenindicator 8)

27-mrt-2018

Klantpreferentievragenlijst (ketenindicator 8)

Alle verloskundigenpraktijken hebben 15 maart 2018 een mail ontvangen voor de uitvraag van de klantpreferentievragenlijst (ketenindicator 8). Inmiddels hebben ruim 150 verloskundigenpraktijken deze vragenlijst ingevuld.

Het Zorginstituut (ZiN) zou alle verloskundigenpraktijken per brief informeren over de uitvraag van indicator 8, de klantpreferentievragenlijst. Helaas was hun mailing door interne problemen vertraagd, waardoor die pas is uitgegaan nadat de portal al opengesteld was. Praktijken hebben tot 15 april 2018 de tijd om de vragenlijst in te vullen. Deelname is verplicht en kost slechts een paar minuten.

Let op: De mail is verstuurd vanuit noreply@wem.io. Controleer eventueel de spam-map als de vragenlijst niet is binnengekomen.

Perined ontving veel reacties over een onjuiste adressering, zoals een verkeerde contactpersoon of een oud praktijkadres. Dit gebeurt wanneer de praktijkgegevens bij Perined niet up-to-date zijn. Verloskundigenpraktijken zijn zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van hun contactgegevens.
Wijzigingen kunnen worden doorgegeven door te mailen naar info@perined.nl