Perined en CPZ congres 2018

De geboortezorg in cijfers en data

Graag nodigen wij u uit voor een speciale themadag op dinsdag 27 november waarin audits, cijfers en data in de geboortezorg centraal staan.

Ochtendprogramma door Perined
Op dinsdagochtend 27 november organiseert Perined een programma voor teamleden van de auditgroepen. We staan stil bij de vraag: ‘Perinatale audit – is het nog nodig?’

Klik hier voor het ochtendprogramma.

Middagprogramma door CPZ en Perined (nog enkele plekken beschikbaar)
‘s Middags organiseren CPZ en Perined samen een bijeenkomst waarin cijfers en data in de geboortezorg centraal staan.
De middag start met een primeur; de presentatie van de nieuwste geboortezorgcijfers van Perined en Peristat. Hoe staat het met de Nederlandse geboortezorg? Wat zijn de ontwikkelingen op Europees niveau en hoe verhoudt die zich tot de situatie in Nederland? Aan het einde van deze aftrap weet u er alles van! 

Hierna gaat u naar de workshop van uw keuze. Samen met een expert duikt u de diepte in op een specifiek thema. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Hoe kunt u zelf met gegevens aan de slag? Zo kunt u de volgende dag al meteen het verschil maken.

Wij sluiten de dag af met een inspirerende spreker die u niet mag missen. Aansluitend is er volop tijd na te praten tijdens de borrel met de nodige versnaperingen.  

Klik hier voor de workshops.

Locatie
Het Muntgebouw Utrecht is een unieke locatie in het hart van Nederland. In dit pand staan klinkende cijfers al eeuwen centraal. Voor de liefhebbers organiseren we tijdens de pauzes rondleidingen door het pand.

Het Muntgebouw is goed bereikbaar met het OV. Wij raden u aan om gebruik te maken van de P+R mogelijkheden die Utrecht biedt.

Klik hier voor de routebeschrijving naar het Muntgebouw in Utrecht.