Handleiding registratie UZI abonnee

Handleiding registratie UZI abonnee

Alleen zorgverleners en zorginstellingen die geregistreerd zijn als abonnee van het UZI-register kunnen UZI-middelen aanvragen. Vraag voor 1 juli 2013 uw UZI-middelen aan, want tot die tijd zijn hieraan geen kosten verbonden, meldt het CIBG.  

Er zijn twee abonneetypen:

abonnee zorgverlener (handleiding)
abonnee organisatie (handleiding)
Welk abonneetype voor u geschikt is, is afhankelijk van uw werksituatie: Werkt u alleen of met collega's? Welke afspraken heeft u onderling gemaakt? Alle relevante vragen komen aan de orde in de kieswijzer. Deze leidt u naar het juiste aanvraagformulier. Mogelijk heeft u hierbij een overzicht nodig van de Wettelijk Beschermde Titels. 

Hoeveel tijd neemt de abonneeregistratie in beslag? 

Als u een abonneeaanvraag doet, dient u eerst de kieswijzer te gebruiken. Na het invullen hiervan komt u uit bij de voor u van toepassing zijnde aanvraagformulieren. Het doorlopen van de kieswijzer en het invullen van het formulier kost u ongeveer 15 minuten.

Het registratieproces duurt gemiddeld 21 werkdagen. De doorlooptijd start op het moment dat het UZI-register uw aanvraag correct ingevuld en compleet met de juiste bijlagen heeft ontvangen. Het UZI-register garandeert dat een complete aanvraag abonneeregistratie in elk geval binnen 8 weken is afgerond. (bron UZI-register)