MijnPerined is vernieuwd

12-okt-2023

Dankzij feedback van de gebruikers hebben wij mijnPerined weer verder verbeterd. Versie 4.0 staat nu online!

Er is nu bijvoorbeeld een zoekfunctie beschikbaar. Er zijn sinds de lancering steeds meer items en mogelijkheden om je spiegelinformatie te bekijken toegevoegd. Hierdoor werd het dashboard steeds groter. Op veler verzoek is er nu een zoekfunctie ingebouwd, waarmee je snel direct naar het gezochte item kunt navigeren. Ook is de startpagina opnieuw ingericht: alle opties die mijnPerined biedt zijn nu nog overzichtelijker weergegeven.

Ook als je je scores op de indicatoren wilt bekijken en hier meer over wilt weten, kun je nu sneller aan de slag: klik op de titel van de indicator (of het info-icoon), en je ziet in de omschrijving directe links naar de items die gebruikt zijn om de indicator te berekenen. Zo heb je snel inzicht in het aandeel van je eigen zorginstelling bij de totstandkoming van de indicatoren.

Ook het inzicht in de uitkomsten van de PREM (Patient Reported Experience Measure) is verbeterd: een indicator die het responspercentage in jouw VSV weergeeft is toegevoegd, en op de PREM-resultaten pagina zie je de gemiddelde cijfers op de verschillende domeinen weergegeven in een inzichtelijk spinnenweb-diagram. En voor wie alles uit de feedback van de cliënten/patiënten wil halen, zijn de antwoorden op de open vragen uit de PREM beschikbaar als csv-bestand op de downloads-pagina. Deze wordt maandelijks aangevuld.

Lees hier meer over alle wijzigingen

Ben je registrerend zorgverlener en heb je nog geen account? Bij iedere zorginstelling is er ten minste één organisatiebeheerder die in mijnPerined accounts voor collega’s kan aanmaken.