Disclaimer/Colofon

Aansprakelijkheid

Deze website van Perined is met grote zorg samengesteld. Desondanks kunnen geen garanties gegeven worden met betrekking tot de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie van Perined. Perined kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Aan de gegevens, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de op het internet vermelde gegevens afwijken van de gedrukte versie, prevaleert de laatstgenoemde.

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Perined worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig gebruik.

Privacyverklaring

Perined hecht belang aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van de bezoekers van de website. Persoonlijke gegevens van bezoekers worden daarom met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Perined houdt zich aan de eisen die zijn gesteld in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Klik hier voor Privacy Statement

Links naar andere sites

Op deze website van Perined staan links naar websites van andere partijen. Perined draagt geen verantwoordelijkheid voor de wijze waarop deze partijen met uw gegevens omgaan. U kunt eventueel op de door u bezochte site kijken of deze een privacyverklaring bevat en of u zich daarin kunt vinden.

Colofon

De redactie van deze website berust bij het bureau van Perined te Utrecht.
De website is ontwikkeld door Aan Zee (voorheen e-Vision b.v.), www.aanzee.nl