Spiegelinformatie: mijnPerined

Spiegelinformatie wordt sinds september 2020 getoond in mijnPerined. In deze tool kunnen zorgverleners inloggen om hun eigen gegevens en die van het VSV in te zien en die te spiegelen. 

Sneakpreview
Zie hier een filmpje met een sneakpreview van mijnPerined om een idee te krijgen hoe het er uit ziet.

Inloggen Obstetrie
Degene die bij Perined bekend staat als eerste contactpersoon heeft een account voor mijnPerined. Zij zijn automatisch ook organisatiebeheerder voor hun organisatie en kunnen in mijnPerined collega's toevoegen en verwijderen. Ook kunnen zij andere collega's organisatiebeheerder maken. Zo heeft de organisatie zelf altijd de controle wie er toegang heeft tot mijnPerined. 

Inloggen Neonatologie
Voor de neonatologie geldt dat er op dit moment in samenwerking met de LNR Klankbordgroep de laatste hand wordt gelegd aan mijnPerined, zodat straks ook kinderartsen spiegelinformatie kunnen inzien via mijnPerined.

Indien de inloglink uit jouw mail is verlopen, kun je een nieuwe link ophalen door op mijnperined.nl te klikken 'Wachtwoord vergeten?'. Als gebruikersnaam vul je dan het e-mailadres in waarop je de linkt hebt ontvangen.

Methodologie
Data van zorgverleners wordt op verschillende manieren bij Perined aangeleverd. Perined verwerkt deze ruwe data tot gebruiksklare data voor benchmarkinginformatie. De dataverwerking bestaat uit het samenvoegen van de aanlevering, het doen van berekenen, het koppelen van de data en gegevens op VSV-niveau berekenen. De methodologie van deze dataverwerking wordt hier beschreven.

Feedback en vragen
Op dit moment is een eerste versie van mijnPerined gelanceerd. Het doel van mijnPerined is het leveren van toegankelijke en zinvolle spiegelinformatie voor elke zorgverlener. De komende periode wordt deze eerste versie doorontwikkeld tot een volwaardige tool. We horen daarom graag wat je van mijnPerined vindt, hoe het gebruikersgemak is en wat nog beter zou kunnen. Feedback geven kan via onderstaand formulier. Per wens bekijken we of we het kunnen realiseren en op welke termijn dit doorgevoerd kan worden. Als je vragen hebt over bepaalde functionaliteiten of over de data van jouw zorginstelling of VSV, kun je ook gebruik maken van onderstaand formulier.

Feedback mijnPerined