Accounts en inloggen

Alle obstetrische zorgverleners kunnen sinds september 2020 een account krijgen voor mijnPerined om hun eigen gegevens en die van het VSV te spiegelen aan het land.        

In september 2020 hebben alle personen die bij Perined bekend staan als eerste contactpersoon, een account gekregen. Deze contactpersonen zijn ook organisatiebeheerder en kunnen op mijnPerined zelf collega’s toevoegen en verwijderen. Gebruikers kunnen hier ook hun eigen account aanpassen en bijvoorbeeld hun authenticator resetten. Binnenkort kan hier ook per gebruiker aangegeven worden welke informatie zij willen ontvangen, zoals de kwaliteitsrapportage of informatie over de indicatoren.

In de instructievideo Inloggen middels tweestapsverificatie wordt beschreven hoe het inlogproces werkt. In de video Organisatie- en contactpersonenbeheer wordt uitgelegd hoe je collega's kunt toe te voegen en wat je nog meer kunt doen in dit beheerscherm.

Indien de inloglink uit jouw mail is verlopen, kun je een nieuwe link ophalen door op mijnperined.nl te klikken 'Wachtwoord vergeten?'. Als gebruikersnaam vul je dan het e-mailadres in waarop je de linkt hebt ontvangen.