mijnPerined

mijnPerined

Perined heeft een nieuwe tool gepubliceerd: mijnPerined – voor indicatoren en meer spiegelinformatie. In deze tool kunnen zorgverleners inloggen om hun eigen gegevens en die van het VSV in te zien en te vergelijken met het landelijke gemiddelde. De landelijke indicatoren uit de set Integrale Geboortezorg 2020 worden getoond, met behulp van funnelplots kan men zich vergelijken met andere VSV’s en je kunt spelen met je eigen cijfers.

Sneakpreview
Zie hier een filmpje met een sneakpreview van mijnPerined om een idee te krijgen hoe het er uit ziet.

Inloggen
Vanaf 18 september worden stapsgewijs mails verstuurd om in te loggen op www.mijnperined.nl. Degene die bij Perined bekend staan als eerste contactpersoon ontvangen vanuit noreply@mijnperined.nl zo’n mail. Voor de obstetrie worden deze mails verstuurd tussen 18 september en 30 september. Indien je na 30 september nog geen mail hebt ontvangen, vul dan onderstaand formulier in. Voor de neonatologie worden deze mails verstuurd in oktober.
Vanaf november kan deze contactpersoon in mijnPerined collega’s toevoegen aan de organisatie, waardoor zij ook zelf kunnen inloggen. Als je als niet-eerste contactpersoon graag voor november toegang krijgt, vul dan onderstaand formulier in om dit aan te vragen.

Methodologie
Data van zorgverleners wordt op verschillende manier bij Perined aangeleverd. Perined verwerkt deze ruwe data tot gebruiksklare data voor benchmarkinginformatie. De dataverwerking bestaat uit het samenvoegen van de aanlevering, het doen van berekenen, het koppelen van de data en gegevens op VSV-niveau berekenen. De methodologie van deze dataverwerking wordt beschreven in dit document.

Feedback en vragen
Op dit moment is een eerste versie van mijnPerined gelanceerd. Het doel van mijnPerined is het leveren van toegankelijke en zinvolle spiegelinformatie voor elke zorgverlener. De komende periode wordt deze eerste versie doorontwikkelt tot een volwaardige tool. We horen daarom graag wat je van mijnPerined vindt, hoe het gebruikersgemak is en wat nog beter zou kunnen. Feedback geven kan via onderstaand formulier. Per wens bekijken we of we het kunnen realiseren en op welke termijn dit doorgevoerd kan worden. Als je vragen hebt over bepaalde functionaliteiten of over de data van jouw zorginstelling of VSV, kun je ook gebruik maken van onderstaand formulier. 

Terugkoppeling mijnPerined