Trainingen 2024

Perined biedt een aantal trainingen aan ter ondersteuning van de perinatale audit. Deze trainingen zijn kosteloos voor auditteamleden en voorzitters van audit.

Training Perinatale Audit
Deze training is bedoeld voor zorgverleners die aan de slag willen gaan in hun auditteam, bijvoorbeeld als je nieuw bent in een auditteam en jij je kennis rond de audit wil vergroten.

In 2024 zijn de volgende online training gepland van 10.00-11.30 uur. 

24 september 2024
14 november 2024

Klik hier om u aan te melden. 

**************************************************************************************

Training voor nieuwe voorzitters van de perinatale audit 
Het succes van perinatale audit hangt sterk af van de kundigheid van de voorzitter. Deze voorzitter is onafhankelijk en daarom niet afkomstig uit het VSV waar de audit is. De voorzitter van de audit stuurt de audit op het proces, niet op de inhoud. Dat is soms moeilijk voor inhoudsdeskundigen!

Het is de bedoeling dat er in een regio diverse voorzitters zijn, zodat het voorzitten van audits gerouleerd kan worden. Als u audits wil gaan voorzitten, bespreek dat dan in uw VSV en met uw regioteam.

Om je op deze taak voor te bereiden kun je deelnemen aan een training. Tijdens deze training krijg je vaardigheden aangereikt om je voor te bereiden op het voorzitten van perinatale audits.

In 2024 zijn de volgende online trainingen gepland van 10.00 - 12.00 uur. 

5 september 2024
28 november 2024

Klik hier om u aan te melden. 

***************************************************************************************

Training Incidentmethode
In de training Incidentmethode gaan we dieper in op deze methodiek van perinatale audit. Omdat deze methodiek toch een andere voorbereiding en opzet vraagt van de auditteams bieden wij een korte training aan met alle voor- en nadelen van deze methode.

Als je als auditteam besloten hebt om de methode van het doen van perinatale audit te veranderen van de 'klassieke' manier naar de Incidentmethode, dan raden wij aan om eerst deze training te gaan volgen.

In 2024 is er nog een training gepland van 10.00 - 12.00 uur. 
17 september 2024

Klik hier om je aan te melden.

 

 

update: 28-05-2024